Tobbe Rosén
tobbe @ vinnarbyran.se

Tobbe har arbetat heltid med daytrading och kortsiktig handel sedan 2007 och är proffs på att genomföra pedagogiska utbildningar. Totalt har Tobbe genomfört ett tusental utbildningar vilket borgar för en viss erfarenhet. Varje vecka kan du lyssna på analyser och webinarier tillsammans med BNP och Öhman. Varje börsdag kan du dessutom titta på TV-programmet ETP-Direkt där Tobbe ger sin syn på marknaden.

Förutom trading och kurser har Tobbe startat ett tjugotal företag där flera av de fått utmärkelser som, Årets Företagare, AAA-rating, Gasellföretag mm. Privat är racing och segling sporter som Tobbe tävlat framgångsrikt inom. Tobbe har skrivit fyra böcker (två till på gång under 2014 och 2015).

WT1.1 (vidareutveckling av Winning Trading) är en modell för day-, swing- och longtrading som nu även släpptes i bokform (boken är slut).

iTrend (vässad WT2.1) är en daytradingstrategi som utnyttjar impuls och trend. Få, om ingen, daytradingstrategi är lika lugn att trada.

W5 är en swingtradingstrategi som bygger på fem pusselbitar, där minst tre ska vara på plats för att vi ska få handla.

Tobbe har även skrivit boken Vinnande Aktieplaceringar som handlar om långsiktigt sparande i aktier, boken kom ut på våren 2011.

2012 släpptes boken Candlesticks eller Slaget om kursstapeln som är den första boken i Sverige, helt på svenska och svenska aktier med fokus på candlesticks.

2014 släpptes boken Autobahn till lönsam trading och under hösten kommer ytterligare en bok.

 

 

Vinnarbyrån © 2014 • Förbjudet att kopiera innehåll • Tel: 0708-660760