Synpunkter på kurserna Winning Trading, Teknisk analys, Vinnande Aktieplaceringar och Candlesticks:

Omdömen om kursen Teknisk analys via Internet den 3/3-2013:

"Jag har sysslat med aktiv börshandel i 10 år och trodde jag kunde det mesta men de nya perspektiv jag lärde mig idag var riktigt bra". "Tobbe var fantastisk". "Kursen är värd det dubbla och jag är mycket nöjd". "Du får gärna hålla på någon timme till dina kurser är superintressanta". "Ett späckat schema, jag lärde mig massor". "Tobbe du bad om synpunkter på vad som kunde göras bättre men jag kan inte komma på någonting". Det kan nämnas att alla som gick kursen rekommenderar den och snittbetyget blev 4,96 (av 5).

Sagt om de dagliga nyhetsbreven:

Bland de som svarat på enkäter vad de tycker om de dagliga nyhetsbreven är betyget 4,276 av maximala 5,0 (139 svar). "Analyserna sticker ut då de är mer ingående". "Jag uppskattar att de kommer tidigt på morgonen och att uttrycken förklaras, de ger en fantastisk överblick och är i en klass för sig (jag har flera andra)".  "Jag gillar humorn och de tydliga bilderna som går att zooma upp". "Tobbe, ditt språkbruk är bäst och analyserna de mest konsekventa". "Dina brev och videoanalyser är överlägsna ur pedagogisk synvinkel". "De dagar jag inte får breven känner jag mig vilsen och det bästa är att mina resultat har blivit betydligt bättre sedan jag började läsa dina brev". "Det är perfekt att dina OMX-analyser även belyser omvärlden och alla viktiga nyheter som man bör bevaka, det sparar mig massor av tid". "Ärligt talat tror jag att jag provat alla som finns på marknaden men dina brev är de enda jag vill betala för. Du är klart bäst".

"Jag var med på kursen Teknisk Analys på Internet i lördags. Kursen var mycket pedagogisk och i lagom takt (kanske lite för snabbt på slutet). Bra kursupplägg och presentationsmaterial. Jag tycker det var ett lågt pris och jag ger kursen totalt 5(5)."

Carin O

"En mycket bra kurs om Teknisk Analys som lyckades hålla mitt intresse på topp, trots ett härligt vinterväder utanför. Jag har läst dina böcker men med denna kurs var det mycket som föll på plats. Kanske lite för grundläggande för mig i början men det blev bättre efterhand. Jag ger kursen totalt 5(5)."

Lennart A

"Innan kursen (Teknisk analys/Internet) började tyckte jag det verkade dyrt men så här efteråt tycker jag det var väl investerade pengar. Jag har redan rekommenderat kursen till andra. Jag gillar möjligheten att kunna gå tillbaks och repetera kursen efteråt. Jag ger kursen betyg 5(5)."

Richard B

"Så smidigt att kunna gå kursen utan att åka iväg (Teknisk analys/Internet). Mycket kunnnig kursledare som svarade på alla frågor efterhand. Jag tycker priset är bra och rekommenderar kursen. Jag ger kursen betyget 5(5)."

Rikard I

"En mycket bra kurs (Teknisk analys/Internet) där den sista halvan gav mig mest. Mycket bra material, ljud och bild. Jag ger kursen betyget 5(5)."

Jakob F

"En mycket bra kurs (Teknisk analys/Internet) med pedagogiska genomgångar som var lätt att hänga med på. Tobbe är mycket kompetent och duktig (en guru enligt mig) på teknisk analys. Entusiasmen gjorde det enkelt att hålla intresset uppe. Jag rekommenderar verkligen kursen och ger den betyget 5(5)."

Jesper L

"Jag vet inte om du alltid har samma atmosfär på kurserna, men mig passade den utmärkt. Att vi lärde känna varandra och fick så många goda skratt måste bero på din förmåga att driva kursen, jag kände mig verkligen som hemma. Efter en superspäckad första arbetsdag, som trots allt som skulle gås igenom var avslappnad och trevlig. Redan på kvällen efter tradingmåltiden var jag sugen på att testa modellen "All in- Any out", och det gjorde jag :-). Trots att vi redan fått det som rör modellen i boken som pdf kommer jag stå först i kö när du släpper den i handeln. Dina tips om RAG och gyttjepölarna var underbara och nyttiga. Jag är väldigt nöjd med materialet och kan nu förstå att det kan vara förvillande att få det i förväg. Jag ser dig jämte Johnny Thorsell och Peter Nilsson som min nya guru inom trading. Din bok kommer att bli min bibel för trading. Rekommenderar verkligen kursen och kommer att utnyttja möjligheten för repetition till subventionerat pris. Maten var delishes, helt i min smak. Slutbetyg: 6 (av fem möjliga). "

Ramadan P

"Ett väl genomtänkt kursupplägg med bra och grundläggande info om trading både statistik och begrepp förklarades bra. Det var riktigt kul att köra "skarpt". Det finns inte mycket mer att önska av en kurs som denna. Läraren var kompetent och pedagogiken var mycket bra. Bäst av allt var för mig genomgången av alla hjälpmedel som står till buds och prissättningen var helt ok. Maten och lokalerna var bra. Jag rekommenderar absolut kursen till de som vill lära sig trading från grunden. Totalbetyg för kursen blir en femma (av fem). "

Christer H

"En mycket bra och fantastiskt strukturerad princip för trading. Bra med teori första dagen och praktisk livetrading dag 2, där kunskaperna kunde provas. Önskar att vi hade haft mer tid att gå igenom exemplen från de senaste veckorna. Det är första gången jag fastnar för en enkel och konsekvent modell. Jag har redan börjat med terminer, men det är nervöst och jag vågar inte ens ta kafferast (men det skulle man inte heller). Det bästa var med kursen var nog G-lådan, tänk vad pengar jag tjänat om jag använt styrningen som vi fick lära oss. Prissättningen var helt ok och jag rekommenderar absolut kursen till andra. Lokalerna var perfekta och speciellt aborren var kanon, synd bara att jag inte orkade vara med hela på hela tradingkvällen. Mitt betyg blir 5+ (av 5)."

Göran C

"Mitt helhetsintryck av kursen mycket bra. Trevlig stämning, fin miljö och bra kompetens och pedagogik. Jag ger fem stjärnor (av fem) och rekommenderar definitiv kursen till den som vill lära sig mer om trading."

R Carlsson

"Ær ledsen att jag blir lite sen med med mitt svar på kursutværderingen. Jag var lyrisk nær jag åkte från kursen, det var den bæsta kurs jag varit på någonsin. Var lite nervøs som nybørjare i aktiehandel, men det tog inte lång tid innan jag kænde mig lugn, du levererade verkligen på ett lættfattligt o humoristiskt sætt redan från grunden, informationen flødade verkligen, men man ville bara høra mer. Din kompetens ær otvivelbar, den ena aha upplevelsen avløser den andra, pedagogiken var ypperlig, ta bara det hær med kursmatrialet, jag var lite skeptisk till att man skulle få det efter kursen, men det var ju fullstændigt genialiskt, nu slapp man  sitta o blæddra i det, och stælla orelevanta frågor i førhand, mycket bra.

Jag uppfattar kursupplægget som mycket bra, du berættar o visualiserar på ett rinnande sætt o repeterar væsentligheter, det bara flyter på, inget du behøver ændra på dær. Lokalen var helt ok. Maten var jættebra. Jag gillar din stil, inte en massa reklam, o onødigt matrial,  istællet høg kvalitet på informationen. Det bæsta med kursen ær att du fortsætter leverera information genom dina brev, och kursmatrialet som jag læser från pærm till pærm om o om igen. Priset før allt detta måste uppfattas som mycket humant. Mitt betyg måste bli en klar Femma.

På återseende o ett Hjærtligt tack Tobbe!"

Blivande daytradern

M Magnuson

"Jag sammanfattar kursen så här: Spännande, givande och insiktsfull. Bägge dagarna var bra, men jag hade gärna tagit emot materialet innan kursen. Kursen är intensiv och det hade definitivt underlättat. Jag uppfattar Tobbe som mycket kunnig och besitter en hög kompetens. Kursupplägget är pedagogiskt. Jag tyckte det absolut bästa var att trada live, på riktigt. Luften i lokalen tog slut det var nog det sämsta. Priset för kursen är lågt i förhållande till vad som förmedlas. Jag rekommenderar absolut kursen till andra. Totalt betyg på kursen (1-5): 5"

T Lundquist

"Jag fick ut allt jag hade hoppats på av kursen. En lättförståelig och konkret modell för day/swingtrading. Kanske det hade varit bra med kursmaterialet utskrivet innan kurs, men jag vet att du inte vill det. Bra teoretisk genomgång under högt tempo dag 1. Stort plust för dag 2 där vi lyckades genomföra affärer i "real life". Tobbe har stor kompetens och genomför kursen på ett pedagogiskt sätt: Betyg: 5 av 5. Jag har även gått tradingkurser tidigare, men denna kurs låg helt i en klass för sig själv, på alla plan. Jag har redan undvikit flera misstag och är glad att jag gick kursen. Totalbetyg (1-5): 5"

S Brodeid

"Jag är mycket nöjd med kursen och upplägget. Jag hade små förkunskaper och dag 1 var det högt tempo. Dag 2 under den praktiska tradingen klarnade det mesta. Jag hade gärna tagit emot bilderna på papper innan kursen. Det absolut bästa med kursen var att se hur det går till att trada. Tidigare har jag gått en annan kurs där "att vara på börsen" bestod av gamla filmer. Att trada live på riktig är något helt annat och då får man förståelse för hur viktigt det är med tålamod. Jag tycker priset på kursen känns ok (förhoppningsvis visar sig det i tradingen). Jag rekommenderar verkligen kursen till andra. Betyg 5 (1-5). "

S Johansson

"En mycket bra, genomtänkt och  proffsig kurs. Proffsig och driven kursledare, det märks att du har stor erfarenhet från fältet. Du genomför kursen på ett mycket pedagogiskt och trovärdigt sätt. Tobbes sätt att bland humor och allvar gillar jag verkligen!  Jag tycker allt på kursen är bra och prissättningen är ok. Jag rekommenderar definitivt andra att gå denna kurs! Betyg 5 (1-5) "

R Sjöstedt

"Helhetsintrycket av kursen var jättebra. Du gav en lite annorlunda bild av det där med trading och överhuvudtaget handel med aktier och värdepapper. Många man pratar med, framförallt mäklare, är ju svåra att prata med eftersom de tjänar pengar på att jag handlar så mycket som möjligt inte på att jag tjänar pengar. Lagom med teori i två dagar mer orkar man nog inte med. Den kommande kursen under flera dagar och eget praktiskt tradande ser jag fram emot. Perfekt uppdelning av kursen, mycket teori dag ett och mer praktiskt dag två. Har inte hunnit titta på allt material ännu. Man kanske kan få ut slidesen direkt så att man kan anteckna i dom direkt samtidigt som du pratar. Tobbe, du är superbra som lärare. Trots att jag var jättetrött på måndagen var det aldrig så att jag kände mig sömnig. Bra med inflikningar från egna erfarenheter. Jättebra med en repetition av modellen dag två, efter lunch tror jag det var. Ibland svävade du ut från manus och då är det risk att man tappar bort sig när man själv försöker knyta ihop allt till en helhet samtidigt som det är kul med utvikningarna. Jag lyckades nog få ihop det tror jag. Jag rekommenderar definitivt kursen till andra. Platsen var bra men själva lokalen var så där, lite trångt kanske. Maten helt ok. Betyg 5 av 5."

M Åberg

"Jag var innan kursen lite orolig för att det skulle bli "wasted time". Jag hittade kursen på nätet och hade inte pratat med någon innan. Kursen var mycket bra visade det sig! Tobbe är kunnig, mycket engagerande och har någonting att säga utöver det rent tekniska, vilket tillför kursen en extra dimension. Kursen avhandlas i ett högt tempo - ibland lite väl högt? Utbildningen "fortsätter" även på raster och lunchen - det gäller att sitta vid rätt bord så att man inte missar något! Det hade varit bra om vissa begrepp förklarades inledningsvis för att lättare hänga med när kursen sätter fart på allvar. Hade varit bra med en genomgång av förtjänsmöjligheten och vad som krävs för att uppnå minst det som en normal anställning ger i form av pension, försäkring osv. Rivstarten är bra, intressant och lärande. Dag 2 kunde inletts med en kortare repetition. Kunde kanske varit en lite roligare börsdag, men samtidigt är det intressant att se hur du arbetar. Materialet vi fått är bra och över förväntan. Tobbe kan sväva iväg i sin iver att besvara alla frågor. Stor kompetens och bra pedagogik som dock kan finslipas en del men på det hela taget bra. Det allra bästa var den entusiasm, engagemang, kompetens och tävlingsinstinkt som Tobbe besitter. Det jag inte gillar var att några som gått kursen tidigare satt och trejdade och vid något tillfälle svarade i telefon. Lokalen var sådär, hade varit bättre för mig om den legat norr om stan. Jag rekommenderar kursen, tveklöst. Totalbetyg för kursen: 4,5. "

N Forsén

"Tack för din underhållande och stimulerande kurs, det var andra gången jag gick kursen och det är perfekt att man bara behöver betala en kursavgift. Jag skall nu läsa igenom all dokumentation. Jag tycker att du lyssnar noga och är mycket bra på att besvara frågor. I din iver att försöka tillfredsställa alla, avviker du ibland ifrån din egen i förväg upplagda agendal. Men det är inte så allvarligt, speciellt som du är medveten om det själv. Materialet är mycket bra och dina läsanvisningar skall jag försöka följa. Dina kunskaper är imponerande och jag märker hur mycket jag har kvar att lära. Det bästa är att kunna samtidigt på egen dator få in nödvändig hands-on träning. Jag vill ha mer verklig trading med fokus på vad som är viktigt. Ser fram emot kursen att köra med streamad data och där vi elever kan göra affärer under kursen, bra fortsättning. Maten var bra, lokalen OK. Jag kan absolut rekommendera kursen. "

G Ekbom

"Det var andra gången jag gick kursen och vill råda alla att gå kursen ett antal gånger, eftersom repetionskurserna inte kostar mer än självkostnadspris. Sedan jag gick kursen förra gången har kursinnehållet förändrats en del och jag uppskattar verkligen den del av kursen där vi fick lära oss att läsa "vem som vinner", jag kommer nu in bättre i positionerna - mycket bra! Jag rekommenderar absolut kursen till alla som vill lära sig day- och swingtrading. Ibland svävar Tobbe iväg men samtidigt ger hans erfarenheter en bra krydda åt kursdagarna. Återigen ger jag kursen betyg 5 (1-5)."

M Mueller

"För mig som var nybörjare var kursen ändå begriplig och "enkel" framfört. Gillar det praktiska tänkandet och genomförandet, inte bara en massa högtflygande teorier. En bra och konkret modell som är lätt att använda. Ser fram emot att få praktisera allt jag lärt mig. Kursupplägget är enkelt och rakt på sak. Materialet kunde varit lite mer detaljerat kanske, men förhoppningsvis kommer boken att förklara det mesta i detalj. Tobbe genomför kursen pedagogiskt och med utmärkt kompetens. Jag uppskattade den informella tonen och möjligheten att hela tiden kunna ställa frågor. Jag tycker prissättningen är helt ok och rekommenderar definitivt kursen. Mitt totalbetyg för kursen blir 5 (av 5)."

K Ahlqvist

"Hej Tobbe, hoppas allt är väl. Vill bara säga att jag är glad att jag var på en andra kurs hos dig. Du har gett mig oerhört mycket. Parabolicen har jag äntligen fått kläm på, vad bra den är! Denna vecka har jag gjort sex plus-affärer och en minus (för att jag inte hade tid att sitta kvar i position)."

Tomas Nilsson

"Detta var den absolut bästa av de tre gånger jag varit med på kursen och jag rekommenderar alla att gå kursen minst ett par gånger, speciellt med tanke på det generösa erbjudande återfallskunder erbjuds. Det lugn du visar och står emot alla påtryckningar från kursdeltagarna. Det är kul att se att tålamodet betalar sig, vinster varje livetrade du visat oss! Jag skulle kanske önska att du förklarade lite till om vad som händer när mäklarna är på lunch. Modellen fungerar till 90% vill jag påstå. Jag rekommenderar självklart kursen till andra."

T Nilsson  

"Detta var andra gången jag gick kursen och rekommenderar absolut alla att gå två gånger, det är toppen med erbjudandet att gå kursen för rabatterat pris andra gången. Denna två dagars kurs gav mig otroligt mycket eftersom jag kunde ställa frågor från mina erfarenheter. Jag jämför med tidigare kurs och tycker därför att det absolut skall vara minst två dagar. Din introduktion ger en förståelse för att tålamodet och psykologin är mycket viktig, viktigare än vad jag trodde innan. Du har nu ett koncept som är och kommer att vara framgångsrikt. Tobbe är kompetent och relaterar hela tiden till egna erfarenheter. Bra pedagogik och jag gillar det öppna klimatet där man kan ställa frågor, nackdelen skulle väl i så fall vara att tråden stundtals förvinner dag 2. Det bästa var möjligheten till att få svar på alla frågor, minst bra var att det var lite för många deltagare i förhållande till lokalen. Totalbetyget på kursen blir 4,5 (av 5)."

N Carlnen  

"Jag ger betyget 5 (av 5) som helhetsintryck av kursen. Upplägget är bra, med lagom mycket PowerPoint och berättelser. Uppskattar konkreta råd och hur viktigt det är invänta rätt lägen. Bra med en tvådagars kurs så att det blir tillfälle till en hel tradingdag live på börsen. Bra att få allt material som pdf. Bra, kompetent lärare och det som inte behärskas erkänns. Pedagogiskt är kursen bra och jag uppskattar att få den konkreta genomgången av modellen. Ibland kunde paustiderna hållas bättre."

E Ekström 

"Tobbe har en föredömligt ärlig och positiv framtoning. Hans modell  är handfast och rättfram med enkla regler. I slutändan avgör disciplinen vilken framgång den enskilde tradern får med modellen vilket Tobbe också tydligt poängterar. Kursen rekommenderas. "

B Kjellander 

 "Mitt helhetsintryck av kursen är betyg 5 (av 5). På dag ett är det en bra teoretisk genomgång (kanske lite mastigt). Det var kanske bra att det var så trist börsklimat att en del intressanta diskussioner kom igång, som visar hur svårt det kan vara. Kanske man skulle klämma in några bilder under dag två om olika "typportföljer" och hur stora affärer som är lämpliga att ta. Kursmaterialet är mycket bra. Både kompetens och pedagogik ger jag betyg 5 (av 5). Jag rekommenderar tveklöst kursen till andra. "

T Lindström 

"En trevlig och givande kurs som jag vill ge betyget 5 (av 5). Första dagen känns som den viktigaste, där själva själen för daytradingen efter modellen gås igenom. Andra dagen var praktisk och nyttig, spännande att se hur det fungerar i verkligheten. Kursmaterialet var bra och Tobbe ger ett kompetent intryck med bra pedagogik. Jag har svårt att tänka mig något som kan förbättras."

Krister H 

 "Mitt helhetsintryck av kursen är mycket bra. Kursupplägget var bra och kursmaterialet var mycket bra. Tobbe var mycket bra som kursledare och genomförde kursen med bra pedagogik och besitter en mycket bra kompetens. Bäst med modellen är den tydliga metodiken, jag skulle önskat lite mer av modellen och mindre kringsnack. Jag rekommenderar definitivt kursen för de som vill lära sig trading från grunden."

H Högstedt 

 "Mycket underhållande kurs, lättsamt presenterad och lätt att förstå. Jag hade kunnat hoppa direkt till moellen, mer hands on. Hade varit mer givande med live trading, men kursen var en lördag. Uppskattar kursledarens kompetens och att han hade bägge fötterna på jorden. Kursen var pedagogisk upplagd, lätt att förstå och följa med i. Jag tycker priset på kursen är helt ok, men kanske skrämmer bort en del. Jag rekommenderar absolut kursen till andra."

P Pleven 

"Det här var precis vad jag behövde, en nystart så att jag kan komma igång med trading. En bra grundläggande genomgång av hur trading fungerar. Uppskattar att vi fick allt kursmaterial efter kursen, det gör det lätt att repetera. Vore bra med en repetionskurs med praktik, ser fram emot Steg 2. Kursledaren, Tobbe var mycket trevlig och hade en öppen personlighet är kunning, generös och besitter en lång erfarenhet. Bra pedagogik, bilder, återkopplingar och samtal.  Bra, realistisk kurs med ett bra upplägg, hands on. Kursen var en lördag så jag saknade att vi inte kunde köra i realtid. Bra och entusiastisk kursledare kursledare. Det som var bäst var det helt dagsfärska materialet av en kursledare som vet vad han föreläser om.  Det enda negativa var att det var en lång dag med mycket att ta in och de som gick kursen en andra gång uppskattade att få materialet repeterat. Jag rekommenderar absolut kursen."

B Landen 

 "Bra, realistisk kurs med ett bra upplägg, hands on. Kursen var en lördag så jag saknade att vi inte kunde köra i realtid. Bra och entusiastisk kursledare kursledare. Jag uppskattade mest sanningen som den var och inte så krångliga modeller. Prissättningen är Ok med tanke på den erfarenhet som förmedlas. Maten och lokalen var bra. Jag rekommenderar andra att gå kursen."

Anonym Malmödeltagare 

 "Tack för en oerhört inspirerande kurs, nu väntar jag bara på att få praktisera kunskaperna. Det är inte ofta numera som jag går en så enormt innehållsrik kurs! Jag funderar på att skicka mina två söner också på kursen.

Bra kursupplägg, kanske mer tid åt online trader och ev. Six pro trader. Tobbe är proffsig och rutinerad som kursledare (trots att han var sjuk under kursen). Bra kursmaterial, lokal och som alltid bra mat i Skåne. Prissättningen av kursen är ok och jag uppskattar upplägget med ett gott stycke humor blandat med modellen. Jag känner kanske att har en bit innan jag är framme vid målet, men jag rekommenderar andra att gå kursen."

Martin S

"Jag sammanfattar kursen så här:

- Helhetsintryck = Top$

- Tycker det var så kul att jag kommer att gå kursen en gång till.

- Material = Top$

- Kursledare = Top$

- Kompetens = Top$

- Pedagogik = Top$

- Det är otroligt att få all erfarenhet man delges för endast 5500kr! Excelent

Jag har redan rekommenderat kursen till andra!"

M Hellberg

"En mycket bra kurs! Tiden 09.00 - 18.30 bara flög iväg - det bästa beröm man kan ge. Eventuellt hade det varit bra med lite material innan kursen, men å andra sidan "läser man kanske lite mellan raderna" och skapar förutfattade meningar. Uppskattar erbjudandet om repetitionskurs. Det var kul att du kryddade med personliga uppfattningar. Du är väl värd allt beröm, säger jag som otaliga gånger stått och talat inför publik. En bra och lättförståelig pedagogik som framfördes lätt och ledigt. Mycket bra respons hos kursdeltagarna. Folk fick komma till tals. Jag gillar det tydliga budskapet "Börsklimatet gäller alltid!" Även om min egen heliga ko om "långsiktighet" slaktades. Jag säger att det var "affär" och menar med det att kursen var värd tiden, kraften och pengarna. Jag rekommenderar absolut kursen till andra. Lokalen var bra och maten god och fräsch."

K Nileland

"Jag uppskattar Din brinnande energi för att lära ut daytrading. Mycket lärorikt men svårt för oss att vara fokuserade en lång dag med så mycket information. Dagen är med beröm godkänd, jag har varit på många kurser genom åren, tror dock att det skulle vara bra med en halvdag på plats hos Dig och ytterligare en halvdag via webinarium för att följa upplägget av arbetsytan och programmet. Ett väl utarbetat kursmaterial som vi deltagare kommer att ha mycket nytta av. Tobbe är en "nice prick" och jag uppskattar din erfarenhet, kunskap, energi och trevliga personlighet, bra förutsättningar som gör Dig till en bra kursledare. Speciellt uppskattar jag Din modell för trading där vi med lär oss vikten av att att med stor försiktighet minimera risken. Du upplyser oss på ett pedagogiskt sätt om svårigheterna och riskerna med daytrading och det tycker jag är mycket bra. Kanske kunde kurlokalen varit mer optimerad för så pass många personer som vi var.  Jag kommer att rekommendera andra att gå kursen."

L-O Lindrosen

"Min kunskapsnivå höjdes mycket under dom 2 kursdagarna, en väldigt lärorik kurs. Kursupplägget är bra med en grundlig genomgång av aktiehandel, börsen i allmänhet och modellen första dagen. När det gäller kursmaterialet har jag haft mest nytta av de kapitel vi fick från boken Winning Trading, PowerPoint-presentationen fungerade bra på kursen, men gav inte lika mycket när man satt med den själv hemma. Kul att vi gjorde en lyckad affär live dag 2, kanske hade varit kul att göra ännu fler affärer, men det hänger ju på klimatet oxå. Jag uppfattade Tobbe som mycket kunning inom området och jag har inget att klaga på. Det absolut bästa under hela kursen var att se på när Tobbe gick in och gjorde en riktig affär. Då såg man verkligen att modellen fungerade precis som vi lärt oss under dag 1. Jag tycker att kursen är prisvärd och rekommenderar den till de som vill lära sig trading. "

H Larsson

"Bra med teori ena dagen och praktig dag 2. En lysande kurs, det enda som kanske var lite väl mycket var att häckla Gardell, vilket iofs var ganska kul och psykologiskt, vilket leder till förstärkt självsäkerhet. Summan av bägge dagarna var att det var jävligt bra! :-). Kursmaterialet känns bra och kursen uppfyllde väl mina förväntningar. Kompetent och lysande kursledare som förmedlade kunskaper på ett humoristiskt sätt, det blir sjukt mycket roligare och man kommer ihåg saker bättre. Det känns som om allt var bäst med kursen och så här i efterhand hade jag gärna betalt mer för kursen när jag vet hur bra den var. Det enda jag kan komma på är att det vore bättre att använda Elite Stora Hotellet som har ännu bättre lokaler. Jag rekommenderar verkligen kursen till andra. "

F Carlsson

"Väl genomarbetad utbildning av en seriös tradingmodell med bra blandning av teori och praktiska exempel. Bra uppdelning att dag 1 lära sig tradingmodellen teoretiskt och dag 2 trada på riktigt och se att modellen fungerar på riktigt. Tobbe förklarade på ett sätt som gjorde det lätt att förstå vad det handlar om, bra kompetens både om trading, denna, andra modeller och marknaden i övrigt. Lättfattlig och bra pedagogik blandat med med humor och lättsam stämning. Jag tycker det var väl investerade pengar och rekommenderar andra att gå kursen. "

P Karlberg

"Helhetsintrycket av kursen är; fantastiskt, kursupplägget var jättebra både dag 1 och dag 2. Jättebra att få materialet mailat direkt efter kursen. Jag ser inget som kunde vara bättre, kanske lite mer grönsaker till lunchen **ler**. Jag rekommenderar kursen till de som vill lära sig en modell som fungerar. Prissättning, pedagogik, kursmaterial, allt var bra!"

Vill vara anonym

"Intensivt men lärorikt, framförallt att få ta del av modellen för köp/sälj signal. Alla delmomenten följde en naturlig röd tråd hela dagen. Bra med alla PowerPoint-bilderna som gjorde det lätt att hänga med hela tiden, även om det varit bättre med andra färger på grund av den ljusa lokalen. Prisvärd kurs som rekommenderas varmt. Det behövs lite förkunskap om aktiehandel i stort och teknisk analys i synnerhet för att hänga med i tempot och alla termer. Kan vara bra att ha läst någon bok typ Boken om teknisk analys (som rekommenderas under kursen). Trovärdig och kunnig lärare.  Tack för en bra kurs! "

L Axelsson

"Som utlovat var kursen intensiv men också informativ.  Dag 2 när vi var live på börsen hela dagen visade live hur viktigt det var att följa strategin i modellen. Kunnig och engagerad kursledare som kan sina saker och förmedlar de på ett lättförståeligt sätt med modern teknik.  Jag rekommenderar definitivt modellen och tycker det är väl investerade pengar i stället för att trada bort beloppet i ett nafs på börsen utan fungerande modell.  Lokalen var helt fantastisk och mitt på dagen ett avbrott med underbar krogmat. "

J Hellerstam

"Pedagogiken gjorde att det var lätt att hänga med i det höga tempot. En proffsig kursledare som hade svar på alla frågor vi ställde. Mina förväntningar på kursen överträffades med råge och den röda tråden genom hela kursen underlättar. En mycket prisvärd kurs som jag rekommenderar alla som är intresserade av teknisk analys. "

I Jonsson

"Jeg er helt grønn pa dette, men føler kursen var veldig bra. Kunne vært litt mer om hvordan kommer man igang. Kanske lit mer hands on. Besta  pedagogikken, jeg rekommenderar den till andra. "

A Frost

"Kursupplägget fungerar bra oberoende av deltagarnas tidigare kunskaper inom trading. Hade varit bra att under kursen ha en kopia på presentationen att föra anteckningar på. Kursen är väldigt bra och så även helhetsintrycket. Kursledaren är mycket karismatisk, trovärdig och mån om åhörarnas kompetensgrad. Kursen är pedagogisk och lättförståelig, kursledaren pratar mycket i bilder och det underlättar inlärningen. Priset på kursen motsvarar förväntningarna, lokalerna var mycket bra, så även maten (kanske skulle vara något mer alternativ)."

N Thiger

"Helhetsintrycket av kursen var: - gedigen, genomarbetad och inget skitsnack.  Den trevliga och avslappnade stämningen var också påtaglig. Vilket fick alla att snabbt finna sig tillrätta. Kursen hade ett upplägg som gör att den passar både novis som erfaren. Kursen går igenom alla moment men det känns ibland som det skulle behövas mer tid. Kursen behandlar och visar samtligt material högst uppdaterat. Inga gamla grafer eller gamla trader från it-yran. Modellen som lärs ut har mycket bra träffsäkerhet. Detta är en modell som verkligen fungerar! Tobbe går systematiskt igenom tillvägagångssättet och uppvisar genom backtesting att modellen verkligen fungerar.  Det märks att erfarenheten finns och frågor som kommer upp har han inga problem med att svara på. Power point presentationerna är mycket genomarbetade. Men för den novise kan det vara svårt att följa med i termerna. Kursen passar alla och jag rekommenderar den starkt. Även den mest erfarne kan finna kursen nyttig då den berör de psykologiska aspekterna som man lätt tappar. Vilket kan vara både kostsamt och förödande för en trader. Då är priset på kursen en billig investering för att skydda sig från förlusterna som istället kan uppkomma.."

J Thiman

"Det är nu halvår sedan jag gick kursen och till alla blivande traders: Ska ni gå EN kurs i trading ska ni gå den här!!! Själv har jag gått lite olika kurser, skillnaden på den här och de andra jag har gått är att nu går jag med vinst!!! = WINNING TRADING. Med en okomlicerad och balanserad modell i bagaget samt ett stort engagemang, går Tobbe Rosén igenom hur du skall bära dej åt för att tillämpa din trading. Du får lära dej NÄR, VAR och HUR du ska trada, modellen täcker de flesta situationer. En annan orska är tillämpningen, inget flum där olika scenarion förklarar bort ev. förluster. Klara signaler för entry och exit gör det hela mycket enkelt. En handgriplig modell i hur du daytradar, finns nog ingen motsvarighet på marknaden idag. Tobbe går på kursen ut live på börsen och gör trades enligt modellen för att visa hur man med hjälp av modellen tjänar pengar tryggt och säkert. Det hela är mycket professionellt. Den här kursen är min bästa investering i den här branschen."

Z Gram

"Detta var utan tvekan den bästa kurs jag haft i trading. Trevlig och sympatisk kursledare som man märker har stor erfarenhet. Kursmaterialet är mycket bra och logiskt uppbyggt. Önskar dock att kursen skulle gå över 2 dagar, dag 1 som nu, men dag 2 med praktik."

A A

"Trevlig kursledare,som man märker har erfarenhet.Pedagogiskt bra framställt med möjlighet till dialog under dagen,vilket är utmärkt.

Fint var också att kursmaterialet kunde erhållas efteråt,vilket underlättar att kunna begrunda innehållet hemma.

Kursen upplevs visa ett sätt att hantera trading på ett försiktigt och konkret sätt utan att bara gissa vart börsen är på väg.

Detta känns bra och tryggt.

Trots att man gått andra kurser tidigare och läst en hel del i litteraturen, gav Tobbes kurs mycket och kan helt klart rekommenderas."

Magnus

"Det här är kursen för den som vill bli proffs på trading! Kursen är mycket strukturerad och pedagogiskt genomförd av en mycket engagerad, ödmjuk och kompetent lärare. Kursmaterialet (Power Point) är utmärkt. Winning Trading sår fröet till att bygga upp en strategi för trading och förhållningssätt till trading. Modellen, verktyget för trading, är enkel att förstå men fordrar som allt nytt träning. Tradingsystemet som används är fräscht, modernt, avancerat (för den som vill) och utvecklat för Windows och anpassat till Vista. Bättre än så här blir det inte!" 

R Apelgren

"Jag tyckte att det var en bra kurs.... jag har inget att jämföra med då jag aldrig gjort något motsvarande. Det lilla jag kunde innan är inläst, uppsnappat och självlärt. Jag tycker att ditt upplägg var bra, alla vinklar fanns med, pedagogiskt var det också bra genomfört.

Du relaterar till verkligheten och delar hela tiden med dig av egna erfarenheter....vilket jag uppskattar. Det gör allting lättare att förstå. Jag har just tittat igenom materialet som du mailade, det känns väldigt komplett, jag skall bara sortera ner allting på rätt ställe.

Lokalerna var kanon och servicen i restaurangen jättebra, jag hade glömt att be om fisk till lunchen, (då jag inte äter kött), dom löste det utan problem. Jag fick ett bra intryck av dig och din metod, det kändes seriöst. Man upplever att du har en bra inställning till det här och dessutom har du respekt för pengar. Prissättningern av kursen känns helt OK. När det har gått en tid och jag och har tjänat massor med pengar, kommer jag förmodligen att tycka att det var jättebilligt! Jag har försökt sätta mig in lite i teknisk analys, men området är jättestort och metoderna och tolkningarna många. Din metod och tolkning av detta känns självklar och enkel. Uppenbarligen fungerar det också. Nu skall jag omsätta detta i praktiken. Lägga upp rutiner, ändra lite på invanda arbetsytor, lägga till parametrar. "

P Jaarnek

"Jag gick för något år sedan kursen xx-xxxx som kostade 25.000 kronor och med den förlorade jag en hel del pengar. Det var därför med stor skepsis jag valde att gå denna kurs, jag pratade med några av referenserna och tog sedan steget. Mitt råd till alla som är skeptiska är att gå kursen. Äntligen har jag lärt mig en modell som fungerar och fått hjälp av Tobbe så att jag har fått upp mitt svårt sargade tradingförtroende. Kursmaterialet, lokalerna, jag allt var toppen. Det enda jag kan klaga på var att det kanske var lite kallt i den annars så häftiga lokalen. "

Vill vara anonym

"Bra upplägg, mycket info på en gång, tror ovana har svårt att tillgodogöra sig allt på en gång, kanske bättre med en grund- och en fortsättningskurs med någon vecka emellan? Kursmaterialet kan inte bli bättre, extra plus för uttömmande svar i efterhand via mail. Du behöver inte vara ute på börsen så mycket för att visa hur det fungerar praktiskt, ingen ifrågasätter ditt kunnande, jag upplever det ibland lite stressigt. Jämfört med andra kurser jag gått ser jag bara fördelar med Winning Tradings tydliga entrys och exits. Skapar en annan trygghet och minimerar risekn för stressmisstag. När det gäller priset på denna och motsvarande kurser är WT mer prisvärt, eller egentligen för billigt. Kurslokaler och mat var bra. Jag vill ge en stark rekommendation till andra att gå kursen, men kanske bättre att dela upp på två kurser. Entusiasmerande kursledare som sätter kursdeltagarna i centrum. Stark kund/elevcentrering. Stort tack till dig Tobbe för en stimulerande dag. Ska följa din metod noga. Lycka till med boken och hoppas den genererar många nya nyfikna kursdeltagare."

Julia Göransson

"En kanonkurs som var välstrukturerad och lättfattlig. Bra kursmaterial och en brutalt ärlig kursledare som jag upplevde som det bästa på kursen. Det sämsta var att det blev lite kvavt i lokalen. Maten var mycket bra, så även kursmaterialet. Jag kommer att rekommendera kursen till andra! Mitt totalbetyg för kursen blir 5 (på en skala 1-5)". 

L Widén

"Jag hade i stort sett ingen erfarenhet alls av trading när jag kom till kursen på slottet i Sösdala. Kursen var mycket pedagogisk upplagd och exemplet där vi fick kasta pil på aktier och sedan jämföra med fonder var imponerande, likaså när vi gick in på börsen och gjorde en affär som gick med vinst, då blev jag imponerad. Kursen är värd varenda krona - gå den!".

L Richter

"För mig var den bästa delen den som behandlade Swingtrading, jag har inte möjlighet att sitta hela dagarna framför datorn, men vill vara med och tjäna pengar på både upp- och nedgång. Winning Trading är definitivt värd varenda krona, tror inte jag lärt mig så mycket på så kort tid på någon annan kurs jag gått. Det märks att du är van att hålla kurser och att du verkligen brinner för modellen. Ser redan fram emot att gå en uppföljningskurs, jag vill lära mig mer!"

G Björkman

"Det jag uppskattar mest är modellens tydlighet, det är glasklart när man skall gå in och ur positioner, inte som många andra kurser jag varit på, suveränt."

N-Å Nilsson

"Jag har handlat med aktier i många år med blandad framgång - äntligen känner jag att pusselbitarna fallit på plats. Nu ser jag sambanden på ett helt annat sätt. Än så länge har jag bara jobbat med modellen i några veckor och det har gått jättebra, äntligen känner jag att möjligheten att leva på tradingen kan bli verklighet."

S Pålsson

"När jag läste kursbeskrivningen och det som utlovades var jag lite skeptisk - nu är jag helt såld på detta, tack."

K Karlsson

Detta säger pressen

Norra Skåne 29/8-2008

Norra Skåne helsida (pdf)

Sveriges Radio intervju 30/10-2008

Sydsvenska Dagbladet 2/11-2008

 daytrading bättre aktieaffärer daytrading kurs

Vinnarbyrån © 2014 • Förbjudet att kopiera innehållet • Tel: 0708-660760

Tradingportalen, Börstjänaren, PS Model

DAYTRADING, DAYTRADING KURS,

daytrading, Winning Trading