News Ticker

Nyhetsbrev

*** Erbjudande ***
Beställer du nyhetsbreven för resten av 2018 och hela 2019 får du alla nedanstående tjänster för endast 2995 kr (inkl moms). 


Vinnarbyrån erbjuder nyhetsbrev soAnalyser kaffem passar både lång- och kortsiktiga placeringar. Varje morgon får du Vinnarbyråns syn på de ledande indexen och ett antal genomgångar av intressanta aktier eller andra värdepapper. Du sparar massor med tid och kan i lugn och ro förbereda dig med en kopp kaffe. Läs gärna vad några prenumeranter nedan tycker om morgonbreven (se längst ner). Som prenumerant får du personliga tekniska analyser hur ofta du vill, i de flesta fall redan dagen efter utan kostnad. Det kan ju vara bra att få någon annans syn på ett innehav, som en second opinion. Nedan följer en kort genomgång vad de olika tjänsterna innebär:

Morgonbrev
Många skriver att de har marknadens bästa track-record och att just de erbjuder marknadsbrev med den bästa träffsäkerheten. Istället för att påstå att Vinnarbyråns morgonbrev är bäst kan du längst ner på denna sida läsa några av de kommentarer jag fått av befintliga prenumeranter. För att det ska bli enklare att läsa och följa med i tankegångarna kommer varje analys som ett separat mail men även som ett samlat dokument. Till grund för analyserna ligger mångårig statistik som gör att det blir mindre godtyckligt gissande. Ett femtiotal modeller ligger till grund för analyserna som alltid utgår från marknadsläget. Varje vardag kommer det mellan 3-4 skrivna analyser (OMXS30 och S&P500 varje dag).

Videoanalyser
Så fort jag gör en statistikkörning eller skannar bevakningslistorna spelar jag inte en kort video där jag beskriver hur köpvärd en aktie, index, valuta eller råvara är. Många anser att detta är den bästa av de tjänster som erbjuds och dig möjlighet att snabbt få reda på hur och vad som är värt att handla, eller kliva av.  Varje vardag kommer det mellan 5-10 videoanalyser (OMXS30 och S&P500 varje dag).

Tradingsignaler
Varje eftermiddag får du en lista med tradingsignaler, i så god tid så att du ska hinna lägga order innan börsens stängning om det är något du tycker ser extra spännande ut. Listan sorteras i tre delar (aktier som trendar upp- och ner samt skvalpiga jämviktspendlare) vilket gör det lättare att agera med rätt typ av verktyg/signal. Många säger till mig att bara denna tjänst är värt hela abonnemanget. Du ser enkelt med röda, gröna och orange pilar för vilken riktning signalen ges och det gör listan lättöverskådlig.

Combotrend
Denna matematiskt beräknade trendindikator ska ses som ett hjälpmedel för att veta i vilken riktning och vilket styrka trenden har. Tillsammans med WT Forecast och även övriga analyser är det ett mycket bra hjälpmedel men det ska inte ses som en separat tradingmodell. Trendstyrkan kan normalt pendla mellan +10 och -10 där värden kring 0 innebär att det är konsolidering som gäller. Värden som närmar sig +10 och -10 innebär att man ska vara beredd på en trendvändning. Läggs ut varje veckoslut och ibland under veckan när det skett något extraordinärt.

Trendfas
Utgår från WT Combotrend och indikerar trenden för ett 70-tal aktier, sektorer, indikatorer och de vanligaste indexen. Trendfaserna får du tillgång till varje söndag kväll.

Sammanfattningar
På analyssidans startsida får du varje dag en sammanfattning av de vanligaste indexen, råvarorna, valutorna samt vinnare och förlorare. Du får en kalender där de viktigaste händelserna inför dagen och resten av veckan markerats. Kommande bolagshändelser är sorterade i datumordning så att du inte missar något viktigt. Efter varje börsdag får du en sammanställning av Stockholms- och New York-börsen med index och benchmarks samt en kort sammanfattning av det som var viktigt den gångna börsdagen.

WT Forecast
När ett bra läge för upp- eller nedgång dyker upp och samtidigt inträffar i ett antal aktier eller tillgångar (klustrar) gör jag en sammanställning för att se vad signalen inneburit när den inträffat historiskt. En signal som inträffar samtidigt i många aktier har betydligt bättre träffsäkerhet, speciellt när det finns gott om historiska data, än enskilda signaler. Detta är en helt unik tjänst och det finns ingen annan som erbjuder någon liknande tjänst (åtminstone inte i Sverige). Om du vill att jag ska göra en körning på någon setup är det bara att maila så fixar jag det (om det ligger inom mina möjligheter) utan kostnad.

Next Day Forecast (NDF)
Detta är en tjänst som presenterades i början av 2016 där jag studerar hur många dagar i rad som dagens kursstapel (OMXS30) stängt som den gjorde idag samt hur många dagar i rad som kursen stigit eller fallit. Utifrån det får man fram en tvåsiffrig kombination som kan jämföras med historien för att ta reda på hur många gånger den tidigare inträffat och hur dagen efter gått. Denna presenteras på analyssidan strax innan börsstängning så att man har möjlighet att agera redan dagen innan. På så sätt kan man strax innan (i många fall) få en indikation på vad edgen är för att morgondagen ska öppna upp- eller ner.

Bredd (tjocklek på isen)
Varje morgon i de skrivna analyserna får du tillgång till en lista på hur många aktier som deltagit i uppgångarna det senaste året, månaden, veckan och senaste börsdagen. Det är en mycket bra indikator för att se hur stark eller svag en trend är. Det är vanskligt att ta position i en stigande trend där allt färre aktier bär uppgången och ”isen börjar bli tunn”.

Heatmap sektorer och råvaror
Vilka sektorer och råvaror har stigit och fallit mest det senaste året, månaden, veckan och senaste börsdagen? Detta får du reda på i en så kallad överskådlig heatmap. Det blir enkelt att se när placerarkollektivet svänger mot mer defensiva eller offensiva sektorer och det ger en bra fingervisning om när man ska trycka mer på gasen eller köra lite mer defensivt.

Priset för alla tjänster under strecket ovan är normalt 3500 kronor för ett kalenderår. Om du beställer detta paket nu får du allt ovan resten av 2018 och hela 2019 får du det för endast 2995 kronor.

 

Så här säger kunderna om nyhetsbreven:

”Jag började prenumerera i år (2015) och har även andra liknande tjänster men din träffsäkerhet är outstanding – hur bär du dig åt?”

”Dina brev kommer alltid först på morgonen så jag hinner förbereda mig. Sylvassa analyser som bara handlar om det som är intressant, suverän träning i teknisk analys.”

”Jag har nog provat alla analysbrev som finns på marknaden men dina är outstanding! Det skulle vara spännande att sitta med när du förbereder dig och se hur du hittar vinnarna, bra jobbat! De kommer pålitligt utom när du i förväg sagt ifrån att du är bortrest.”

”Det är sjätte året jag prenumererar och hade det funnits livstids abonnemang hade jag bokat direkt. Min fru tycker dock det är jobbigt när det börjar plinga i telefon klockan sex på morgonen. Gillar att jag i de flesta fall har analyserna redan till morgonkaffet. Idag hade jag inte klarat mig utan.”

”Kvaliteten är oslagbar och priset är lägre än någon av dina konkurrenter fast det borde vara tvärtom.”

”Hur hinner du? Sover du aldrig? Lagom mycket info och efter ett tag lär man sig hur breven är strukturerade vilket gör att det räcker att läsa sammanfattningen om man är stressad.”

”För mig är videoanalyserna bäst. Sedan några veckor har jag även WT Forecast och de kommer jag att få mycket glädje av. Höll på att glömma Säsongsanalyserna som gör att man kan planera månaden utan att alltid famna i mörker. ”

”Ditt nya format och hemsidan du lanserade nyligen gör att man hittar allt man behöver på ett ställe när man förbereder dagen. Bäst!”

”Jag säger inte vad jag tjänat på dina analyser för då höjer du kanske priset…”