News Ticker

Ny hemsida – kommer nytt innehåll varje dag

I ett försök att automatuppdatera hemsidan kraschade den, det tackar jag för. Äntligen måste jag göra om hemsidan, så ha tålamod – det kommer lite nytt varje dag.

3 Comments on Ny hemsida – kommer nytt innehåll varje dag

  1. Kenneth Östlund // 3 januari, 2018 vid 19:13 //

    Har läst halva boken ”Autobahn till Lönsam Trading”. Jag skulle vilja prova Pivotpunkter, men hittar inte indikatorn i plattformen .. Heter den något annat på engelska.?

  2. Jag är prenumerant och brev och mail som har slutat komma sedan mitten av feb. kolla om något hänt och skicka gärna ett sms till svar.Så man får reda ut orsaken. 0703015147. bästa häls Lennart Abrahamsson. ababrahamsson@hotmail.com

  3. I wish to show my appreciation to this writer just for rescuing me from such a situation. Right after researching throughout the world wide web and obtaining ways which were not beneficial, I figured my entire life was over. Being alive minus the solutions to the issues you have sorted out as a result of your main guideline is a serious case, and ones that would have negatively damaged my entire career if I had not encountered your web page. Your primary competence and kindness in handling all things was helpful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a solution like this. I can at this moment look ahead to my future. Thanks a lot so much for this specialized and sensible help. I won’t think twice to refer your web blog to any individual who needs and wants counselling about this subject matter.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.